Newsflash
Știri

Societatea Antreprenorială Studențească a UMFCD a câștigat o competiție de proiecte

de Florentina Ionescu - apr. 11 2022
Societatea Antreprenorială Studențească a UMFCD a câștigat o competiție de proiecte

Societatea Antreprenorială Studențească a UMFCD a câștigat anul acesta o competiție cu un proiect dedicat creșterii aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților UMF „Carol Davila”.

Societatea studențească a oferit detalii, vineri, 8 aprilie, despre lansarea proiectului FDI-2022-0201 „Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – antreprenor UMFCD”. 

antreprenoriat studenti umfcd proiect
Fotografie creată de Startup Stock Photos, de la Pexels

Societatea Antreprenorială Studențească a UMFCD a câștigat și anul acesta competiția de proiecte organizată de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior (CNFIS), prin fondul de Dezvoltare Instituțională (FDI) 2022.

Aceasta a câștigat cu proiectul ce are titlul „Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – Antreprenor UMFCD”, se arată pe o rețea socială.

Domeniul este susținerea activităților societăților antreprenoriale studențești (SAS) din cadrul universităților.

„Scopul proiectului este acela de a consolida și dezvolta la nivel instituțional componentele antreprenoriale în randul studenților și absolvenților UMFCD. Misiunea universității este de a identifica nevoile studenților și absolvenților în componenta antreprenorială și de a-i încuraja să își dezvolte spiritul antreprenorial, oferind înglobarea informațiilor teoretice cu activități practice și tangibile. În construcția oricărei afaceri, antreprenorul se bazează pe argumente credibile, pe soluții inteligente și crearea unor legături menite să îi ajute să își dezvolte ideea, astfel misiunea noastră prioritară este de a le oferi tot suportul informațional și sprijinul de care au nevoie.

Perioada de implementare a proiectului este 01.04–16.12.2022

Buget Proiect: 527.748,00 lei”, potrivit paginii oficiale a Societății Antreprenoriale Studențești a UMFCD. 

Pentru mai multe detalii, urmăriți https://sas.umfcd.ro/.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe