Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

SOE - ediţia 2009

Viața Medicală
Dr. Ruxandra PASCU vineri, 21 august 2009

Nu demult, s-a desfăşurat, la Amsterdam, al XVII-lea Congres al Societăţii Europene de Oftalmologie (SOE), având ca scop comunicarea ultimelor noutăţi în privinţa fiziopatologiei şi terapiei multiplelor afecţiuni oftalmologice. Comitetul ştiinţific a invitat să participe toate societăţile naţionale şi organizaţiile subspecialităţilor oftalmologice. (...)

   Programul ştiinţific al congresului a inclus numeroase simpozioane informative, lucrări, postere, cursuri instrucţionale şi prezentări ştiinţifice, structurate în funcţie de interesele curente ale oftalmologilor europeni. Articolul în întregime, în săptămânalul nostru "Viaţa Medicală" .

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.