Newsflash
Știri

SofistiCAT: cele mai frumoase feline intră în competiție

de L. Budin - mai 3 2022
SofistiCAT: cele mai frumoase feline intră în competiție

Peste 150 de pisici din lume vor putea fi admirate la SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti, care va avea loc în weekend, după doi ani în care evenimentul nu s-a putut desfăşura.

Deschis sâmbăta şi duminica aceasta, între orele 10.00 – 20.00, la Mega Mall București, SofistiCAT are ca principal punct de atracţie competiţia „Best in show”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium, informează Agerpres.

pisica

Un juriu internaţional va evalua exemplarele de feline din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura. 

SofistiCAT este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare din România. Este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT, Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR) şi Federaţia Internaţională Felină (FIFe).

Nevoile de nutriție ale pisicilor

Cum să aveți grijă de dinții prietenului patruped

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe