Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

SofistiCAT: cele mai frumoase feline intră în competiție

Viața Medicală
L. Budin marţi, 3 mai 2022, ora 17:56

Peste 150 de pisici din lume vor putea fi admirate la SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti, care va avea loc în weekend, după doi ani în care evenimentul nu s-a putut desfăşura.

Deschis sâmbăta şi duminica aceasta, între orele 10.00 – 20.00, la Mega Mall București, SofistiCAT are ca principal punct de atracţie competiţia „Best in show”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium, informează Agerpres.

pisica

Un juriu internaţional va evalua exemplarele de feline din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura. 

SofistiCAT este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare din România. Este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT, Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR) şi Federaţia Internaţională Felină (FIFe).

Nevoile de nutriție ale pisicilor

Cum să aveți grijă de dinții prietenului patruped

Etichete: salon felin international competitie pisici eveniment popular

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.