Newsflash
Știri

Solicitări ale medicilor de familie

de - apr. 27 2012
Solicitări ale medicilor de familie

   Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) şi Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) solicită MS şi CNAS remedierea urgentă a situaţiei plăţilor restante pentru centrele de permanenţă. Potrivit acestora, medicii de familie şi asistenţii medicali din aceste centre nu au mai fost plătiţi din luna februarie, existând însă şi cazuri în care restanţele datează din decembrie 2011. În plus, bugetul alocat în acest an pentru cele 192 de centre de permanenţă ar fi acelaşi – 20 de milioane lei – ca pentru anul trecut, când existau doar 88 de astfel de structuri. FNPMF şi SNMF apreciază că bugetul necesar pentru anul în curs depăşeşte 36 de milioane lei. (Dr. M. C.) 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe