Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitale MApN, premiate la Romanian Healthcare Awards

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 28 septembrie 2020, ora 12:00

Mai multe unități medicale ale Ministerului Apărării Naționale au fost premiate recent la „Romanian Healthcare Awards 2020”.

Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca și Centrul de Boli Cardiovasculare al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” s-au aflat printre laureatele competiției „ Romanian Healthcare Awards 2020”, care a avut ceremonia de premiere joi, 24 septembrie, se arată într-un comunicat al MApN remis redacției.

La categoria „Echipa Medicală a Anului”, Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” s-a aflat între cei cinci finaliști, din douăzeci și două de proiecte înscrise în concurs. Acest spital a obținut „Diploma de Excelență” cu proiectul „Centrul multidisciplinar de îngrijire a piciorului diabetic”(coordonator dr. Paula Pavel).

spitale mapn premiate covid-19

Echipa medicală a Centrului de Boli Cardiovasculare al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) „Dr. Carol Davila” a obținut Premiul special al „Romanian Healthcare Awards 2020” pentru întreaga activitate.

Centrul de Boli Cardiovasculare al SUUMC tratează în condiții de maximă siguranță, cu toate restricțiile impuse de evoluția fenomenului pandemic al virusului SARS-CoV-2, toată paleta de afecțiuni cardiovasculare cuprinsă în cadrul Programelor naționale de sănătate.

Totodată, se arată în același comunicat, specialiști cardiologi au făcut parte din echipele medicale multidisciplinare care au acordat asistență medicală de specialitate pentru pacienții COVID internați în Secția Terapie intensivă a Spitalului Militar ROL 2, pacienți care aveau asociat afecțiunii COVID-19 comorbidități multiple sau complicaţii cardiovasculare.

Proiect dedicat SARS-CoV-2

Un alt proiect important dezvoltat de specialiștii în cardiologie, în parteneriat cu CertSIGN, este „Tehnici avansate de management a epidemiei în comunitate”, prin care se va realiza o hartă a distribuției spațiale a tuturor cazurilor confirmate cu SARS-CoV-2, o statistică ce arată evoluția pe zile, oferă informații legate de infrastructura spitalicească, densitatea populației, dar și detalii relevante ale fiecărui caz în parte.

Competiție dedicată medicilor și spitalelor

„Romanian Healthcare Awards” este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional, format din douăzeci și șapte de membri din unsprezece țări, dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: mapn Ministerul Apărării Naţionale Ministerul Apărării Naționale spitalul militar spitalul militar central Romanian Healthcare Awards

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.