Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Clinic Colentina are un nou manager

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 23 iunie 2022, ora 10:25

Dr. Victor Cauni nu mai este manager al Spitalului Clinic Colentina, după ce mandatul său interimar a încetat.

spitalul colentina

„Astăzi s-a încheiat mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al dr. Victor Cauni. Îi mulțumim pentru activitatea deosebită și eforturile depuse în ultimul an și jumătate, inclusiv în perioada grea de pandemie, când Spitalul Clinic Colnetina a jucat un rol esențial în combaterea COVID-19. Domnia sa își va continua activitatea medicală prodigioasă în cadrul unității sanitare, unde conduce Secția de Urologie”, a precizat Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti ( ASSMB).

Citește și: Istoria complexului de spitale de la Colentina

Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este Andrei Cosmin David, un specialist recunoscut în mangement sanitar, care vine din poziția de director general al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate ( ANMCS), instituție unde a desfășurat o activitate continuă de peste un deceniu.

De-a lungul acestei perioade, a ocupat mai multe poziții de conducere în cadrul ANMCS, inclusiv cea de președinte al instituției.

Etichete: ANMCS ASSMB spitalul clinic colentina manager spital manager interimar

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.