Newsflash
Știri

Spitalul Colțea va fi iluminat în roz pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân

de Dorina Novac - sept. 24 2020
Spitalul Colțea va fi iluminat în roz pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân

Spitalul Clinic Colțea va fi iluminat în culoarea roz, la data de 1 octombrie, pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Anul acesta, Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) este partenerul Fundației Renașterea la a 20-a ediție, aniversară, a evenimentului „Iluminare în Roz”, organizat în fiecare an la data de 1 octombrie, pentru a marca „Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Sân”.

spitalul clinic coltea
Sursă imagine: Spitalul Clinic Colțea/ Facebook

 

„Cancerul la sân este o boală care, depistată la timp, poate fi vindecată. Esențială în lupta cu această maladie este prevenția, pentru că un diagnostic pus în stadii incipiente poate face diferența între viață și moarte. Numai prin eforturile comune ale autorităților și ale partenerilor din spațiul public și privat, această luptă poate fi câștigată”, transmite ASSMB.

Acest eveniment, precum și altele organizate cu această ocazie, a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă la care au participat președintele Fundației Renașterea, Mihaela Geoană, consilierul prezidențial pentru probleme de sănătate, Loreta Păun, directorul medical al ASSMB, dr. Turkes Ablachim, președintele INO-MED, dr. Marius Geantă, precum și ambasadorul Fundației Renașterea, Andreea Esca.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe