Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul „Dr. Victor Gomoiu”: copiii continuă să primească asistență medicală

Viața Medicală
L. Budin luni, 8 noiembrie 2021, ora 12:44

Echipa managerială a Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” face câteva precizări, pentru a contracara informațiile neverificate care circulă în spațiul public despre activitatea unității.

În contextul epidemiologic existent la sfârșitul lunii octombrie, prin Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 9587/26.10.2021 s-a decis operaționalizarea unei structuri cu 25 de paturi cu oxigen pentru tratarea pacienților adulți infectați cu virusul SARS-CoV-2, în cadrul Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, se arată într-o informare publică.

spital-gomoiu
Sursă foto: Facebook Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

 

Paturile sunt disponibile pentru pacienții adulți cu COVID-19 începând cu data de 27 octombrie a.c., fără a afecta în niciun fel capacitatea unității sanitare de a acorda asistență medicală pacienților minori.

Îi asigurăm pe toți cei interesați că activitatea medicală chirurgicală în cadrul Spitalului Clinic de Copii «Dr. Victor Gomoiu» nu a fost întreruptă niciun moment”, se arată în informare.

Secțiile și compartimentele de Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Otorinolaringologie și Oftalmologie își desfașoară activitatea în mod normal, în conformitate cu normativele legale actuale.

Etichete: spitalul victor gomoiu informare publica activitate medicala continua

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.