Newsflash
Știri

Spitalul „Dr. Victor Gomoiu”: copiii continuă să primească asistență medicală

de L. Budin - nov. 8 2021
Spitalul „Dr. Victor Gomoiu”: copiii continuă să primească asistență medicală

Echipa managerială a Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” face câteva precizări, pentru a contracara informațiile neverificate care circulă în spațiul public despre activitatea unității.

În contextul epidemiologic existent la sfârșitul lunii octombrie, prin Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 9587/26.10.2021 s-a decis operaționalizarea unei structuri cu 25 de paturi cu oxigen pentru tratarea pacienților adulți infectați cu virusul SARS-CoV-2, în cadrul Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, se arată într-o informare publică.

spital-gomoiu
Sursă foto: Facebook Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

 

Paturile sunt disponibile pentru pacienții adulți cu COVID-19 începând cu data de 27 octombrie a.c., fără a afecta în niciun fel capacitatea unității sanitare de a acorda asistență medicală pacienților minori.

Îi asigurăm pe toți cei interesați că activitatea medicală chirurgicală în cadrul Spitalului Clinic de Copii «Dr. Victor Gomoiu» nu a fost întreruptă niciun moment”, se arată în informare.

Secțiile și compartimentele de Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Otorinolaringologie și Oftalmologie își desfașoară activitatea în mod normal, în conformitate cu normativele legale actuale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe