Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Foișor se redeschide pentru pacienții ortopedici

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 19 mai 2021, ora 18:37

Spitalul Foişor a început procedurile de curăţenie și dezinfecție, după externarea ultimului pacient cu COVID-19. Se așteaptă redeschiderea pentru pacienții cu probleme ortopedice în curând.

spital non-COVID

Spitalul Foişor a început procedurile de nebulizare, curăţenie, dezinfecţie, verificări probe biologice şi resecurizare a circuitelor aflate în reconversie, în vederea revenirii la regimul normal de funcţionare la o dată ulterioară, a anunțat ASSMB.

„În cursul dimineții de miercuri, 19.05.2021, în urma transferării ultimului pacient COVID-19 internat în Secția ATI a Spitalului Clinic de Ortopedie, Trumatologie și TBC Osteoarticular Foișor, unitatea sanitară a început procedurile de nebulizare, curățenie, dezinfecție, verificări probe biologice și resecurizare a circuitelor aflate în reconversie, în vederea revenirii la regimul normal de funcționare la o dată ulterioară”, informează Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

ASSMB precizează că Spitalul Foișor a depus la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București ( DSPMB), marți, 18 mai, întreaga documentație necesară în vederea obținerii avizului provizoriu de funcționare care să permită revenirea la activitatea medicală obișnuită.

De asemenea, reprezentanții DSPMB au efectuat în cursul zilei de miercuri o inspecție sanitară la Spitalul Foișor.

„În funcție de decizia DSPMB, Spitalul Foișor va informa opinia publică în timp util, prin toate canalele de comunicare, privind data eventualei reluări a activității în regim normal, după finalizarea procesului de pregătire medicală și administrativă”, se arată în comunicatul ASSMB.

Etichete: DSPMB Spitalul Foisor dezinfectie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.