Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Județean Covasna a primit două aparate de hemodializă

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 5 noiembrie 2021, ora 11:20

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit două aparate de hemodializă, care vor ajuta personalul medical în tratarea pacienţilor cu insuficiență renală.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit, în această săptămână, o nouă donaţie, de această dată constând în două aparate de hemodializă de generaţie nouă, oferite unităţii noastre medicale de către Clubul Lions Bucureşti Cosmopolitan, prin Clubul Lions Miercurea Ciuc”, au precizat reprezentanții spitalului într-o postare pe Facebook.

Spital Covasna

Lions a adus din Austria mai multe aparate de hemodializă, iar 12 dintre acestea au fost sau vor fi distribuite unor spitale din judeţele Covasna şi Harghita, respectiv patru la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc şi câte două la spitalele din Gheorgheni, Odorheiul Secuiesc, Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, scrie Agerpres.

„Valoarea totală a sprijinului Lions Club România pentru judeţele Harghita şi Covasna este de aproximativ 30.000 de euro, reprezentând 12 dializoare”, au subliniat reprezentanţii Lions.

Etichete: aparate de hemodializa donatie aparatura medicala

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.