Newsflash
Știri

Spitalul Județean de Urgență Buzău are un nou director

de Dorina Novac - mar. 2 2021
Spitalul Județean de Urgență Buzău are un nou director

Spitalul Județean de Urgență Buzău are un nou director medical, după trei luni în care funcția nu a fost ocupată de nimeni. Este vorba despre dr. Andreea Meleru, medic de Medicina Muncii.

Dr. Andreea Meleru a absolvit Facultatea „Carol Davila” din Bucureşti, a făcut rezidenţiatul la Spitalul Floreasca, a început specializarea în Medicină de Urgenţă, iar ulterior s-a transferat pe specialitatea Medicina Muncii, potrivit unui comunicat.

Spitalul judetean buzau

Aceasta este născută în 5 decembrie 1977 în oraşul Alexandria, judeţul Teleorman, este căsătorită, are patru copii şi lucrează în cadrul Spitalului Judeţean Buzău din anul 2009.

Noul director medical a precizat că a acceptat această funcţie deoarece îşi doreşte ca relaţia medic-pacient să fie bazată pe empatie, respect şi bune practici medicale, dar și o organizare mai bună, din punct de vedere medical, în cadrul spitalului.

„În această perioadă tulbure, am acceptat această funcţie deoarece am considerat că împreună cu echipa medicală şi managerială putem să aducem o contibuţie din punct de vedere al managementului sănătăţii în spital, încercăm şi ne dorim ca lucrurile să funcţioneze cât mai bine. Obiectivul meu este optimizarea activităţii medicale prin atragerea de medici pe toate specialităţile, creşterea satisfacţiei pacienţilor şi o colaborare cât mai bună între personalul angajat din cadrul spitalului, pentru o atmosferă de lucru cât mai plăcută”, a declarat dr. Andreea Meleru.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe