Newsflash
Știri

Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț are un nou manager

de Dorina Novac - ian. 12 2021
Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț are un nou manager

Noul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, Alexandru Filimon, a semnat, luni, contractul de management după concursul câştigat la sfârșitul anului trecut.

Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, a scris pe Facebook că speră să fie un început de bun augur și că spitalul din Piatra Neamț va funcționa cât mai bine și va deveni o unitate în care pacienții se simt în siguranță.

manager spital
Sursă imagine: Ionel Arsene/ Facebook

„Îmi doresc din tot sufletul să fie un început de bun augur și prin eforturile pe care le va depune domnul Alexandru Filimon, susținut de colegii săi din echipa managerială și ai Consiliului de Administrație, spitalul din Piatra Neamț va funcționa cât mai bine și va deveni ceea ce am vrut dintotdeauna - o unitate în care pacienții se simt în siguranță, iar cadrele medicale își desfășoară activitatea în cele mai bune condiții”, a scris Ionel Arsene.

Alexandru Filimon este al nouălea manager al SJU Piatra-Neamţ din ultimii nouă ani, informează Agerpres.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe