Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina are nevoie de sânge

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 9 iunie 2021, ora 14:18

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina se confruntă cu o nevoie acută de sânge, iar echipa managerială a făcut un apel la donatori, în condiţiile în care, în ultima lună, numeroşi pacienţi au avut nevoie de transfuzii.

Echipa managerială şi corpul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina fac un apel către toţi cei care doresc să vină în ajutorul pacienţilor care au nevoie de transfuzii sanguine, se arată într-un comunicat al unității sanitare respective.

transfuzie-sange

În acest scop, cei interesaţi sunt rugaţi să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina din strada Ecaterina Teodoroiu nr.28, de luni până vineri, între orele 8,00-12,00. În ultima lună, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina s-a confruntat cu o nevoie acută de sânge”, se arată în comunicat.

Lipsa de sânge duce la amânarea intervenţiilor chirurgicale la pacienţii cu afecţiuni oncologice, ortopedice şi hematologice, precum şi la temporizarea tratamentului specific la pacienţii care au nevoie de transfuzii.

Etichete: sju slatina lipsa sange apel donatori interventii amanate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.