Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Judeţean Deva primeşte 20 de milioane de lei pentru lucrările de modernizare

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 13 aprilie 2021, ora 11:17

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva va primi în acest an 20 de milioane de lei, de la Ministerul Sănătăţii, pentru continuarea lucrărilor de modernizare.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a precizat că aceasta este cea mai mare alocare bugetară din ultimii șase ani pentru Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva.

spitalul judetean Deva
Sursă imagine: Directia de Sanatate Publica Hunedoara

DSP Hunedoara a solicitat, încă de anul trecut, Ministerului Sănătății sumele necesare continuării investițiilor la Programului de reparații capitale și modernizare la unitatea sanitară. Astăzi a fost alocată de la bugetul de stat suma de 20 milioane de lei (cea mai mare sumă din ultimii 6 ani) în vederea continuării lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Deva”,  a precizat DSP Hunedoara.

Potrivit sursei citate, prin fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii se face un pas uriaş în vederea finalizării lucrărilor începute din anul 2010 şi care au ca obiectiv creşterea calităţii serviciilor medicale şi a actului medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva.

„DSP Hunedoara, cu sprijinul Guvernului României și al Ministerului Sănătății, va continua aceste demersuri, astfel încât cetățenii județului Hunedoara să aibă parte de un act medical de calitate”, au subliniat reprezentanții instituției.

Etichete: dsp hunedoara unitate sanitara ministerul sanatatii alocare bugetara

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.