Newsflash
Știri

Spitalul Judeţean Deva primeşte 20 de milioane de lei pentru lucrările de modernizare

de Dorina Novac - apr. 13 2021
Spitalul Judeţean Deva primeşte 20 de milioane de lei pentru lucrările de modernizare

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva va primi în acest an 20 de milioane de lei, de la Ministerul Sănătăţii, pentru continuarea lucrărilor de modernizare.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a precizat că aceasta este cea mai mare alocare bugetară din ultimii șase ani pentru Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva.

spitalul judetean Deva
Sursă imagine: Directia de Sanatate Publica Hunedoara

„DSP Hunedoara a solicitat, încă de anul trecut, Ministerului Sănătății sumele necesare continuării investițiilor la Programului de reparații capitale și modernizare la unitatea sanitară. Astăzi a fost alocată de la bugetul de stat suma de 20 milioane de lei (cea mai mare sumă din ultimii 6 ani) în vederea continuării lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Deva”,  a precizat DSP Hunedoara.

Potrivit sursei citate, prin fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii se face un pas uriaş în vederea finalizării lucrărilor începute din anul 2010 şi care au ca obiectiv creşterea calităţii serviciilor medicale şi a actului medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva.

„DSP Hunedoara, cu sprijinul Guvernului României și al Ministerului Sănătății, va continua aceste demersuri, astfel încât cetățenii județului Hunedoara să aibă parte de un act medical de calitate”, au subliniat reprezentanții instituției.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe