Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Judeţean Ilfov devine spital suport COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 24 iulie 2020, ora 11:16

Spitalul Judeţean Ilfov se transformă în spital suport pentru a trata pacienţii cu COVID-19, a anunţat, joi, preşedintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache.

Marian Petrache, președintele CJ Ilfov, a scris pe pagina sa de Facebook că alegerea Spitalului Județean Ilfov ca spital suport COVID este dovada calității oamenilor care muncesc aici, a profesonalismului lor, dar şi a faptului că investiţiile pe care le-a făcut CJ au dat rezultate.

spital COVID

 

„Ieri seară am avut această discuție cu ministrul Nelu Tătaru. Din păcate, în ultimii opt ani, relațiile dintre noi și minister nu au fost încurajatoare. Și nici nu am fost sprijiniți în proiectele nostre. Dar trăim în această perioadă momente în care e nevoie pe langă profesionlism și suport material și de multă solidaritate”, a precizat acesta.

Potrivit lui, în această perioadă este nevoie de multă solidaritate, de aceea, împreună cu colegii, pun pe primul loc oamenii -, pacienții.

„Oricare dintre noi poate fi internat la Ilfov, oricare dintre noi poate fi pus în situația de a lupta cu boala. Nu rămâne decât să ne protejăm cât putem și să avem încredere în medici. Le mulțumesc tuturor cadrelor medicale pentru implicarea lor în aceste momente delicate, în care atât ei, cât și noi toți, cetățenii, trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate”, a mai scris Marian Petrache.

Sursa foto: https://www.facebook.com/Spitalul-Judetean-De-Urgenta-Ilfov-282185855149563/

Etichete: Spitalul Judeţean Ilfov pacienti covid-19 spital COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.