Newsflash
Știri

Spitalul Judeţean Ilfov devine spital suport COVID-19

de Dorina Novac - iul. 24 2020
Spitalul Judeţean Ilfov devine spital suport COVID-19

Spitalul Judeţean Ilfov se transformă în spital suport pentru a trata pacienţii cu COVID-19, a anunţat, joi, preşedintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache.

Marian Petrache, președintele CJ Ilfov, a scris pe pagina sa de Facebook că alegerea Spitalului Județean Ilfov ca spital suport COVID este dovada calității oamenilor care muncesc aici, a profesonalismului lor, dar şi a faptului că investiţiile pe care le-a făcut CJ au dat rezultate.

spital COVID

 

„Ieri seară am avut această discuție cu ministrul Nelu Tătaru. Din păcate, în ultimii opt ani, relațiile dintre noi și minister nu au fost încurajatoare. Și nici nu am fost sprijiniți în proiectele nostre. Dar trăim în această perioadă momente în care e nevoie pe langă profesionlism și suport material și de multă solidaritate”, a precizat acesta.

Potrivit lui, în această perioadă este nevoie de multă solidaritate, de aceea, împreună cu colegii, pun pe primul loc oamenii -, pacienții.

„Oricare dintre noi poate fi internat la Ilfov, oricare dintre noi poate fi pus în situația de a lupta cu boala. Nu rămâne decât să ne protejăm cât putem și să avem încredere în medici. Le mulțumesc tuturor cadrelor medicale pentru implicarea lor în aceste momente delicate, în care atât ei, cât și noi toți, cetățenii, trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate”, a mai scris Marian Petrache.


Notă autor:

Sursa foto: https://www.facebook.com/Spitalul-Judetean-De-Urgenta-Ilfov-282185855149563/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe