Newsflash
Știri

Spitalul modular COVID-19 din Pipera va fi deschis de vineri

de Florentina Ionescu - aug. 6 2020
Spitalul modular COVID-19 din Pipera va fi deschis de vineri

Primarul general al Capitalei a anunţat că de vineri va fi deschis spitalul modular, adică o secţie externă a Spitalului Victor Babeş, destinat tratării cazurilor de COVID-19.

Potrivit primarului Gabriela Firea, citat de AGERPRES, autoritățile au găsit cadre medicale care să îi trateze pe pacienţii cu coronavirus şi de mâine va fi deschis spitalul modular COVID din Pipera. Primarul a explicat că acesta va funcţiona ca secţie externă a Spitalului Victor Babeş.

spital modular covid pipera anunt gabriela firea

În această unitate sunt „400 de locuri pentru pacienţi şi o zonă foarte generoasă pentru cadrele medicale”, a mai declarat primarul general, pentru România TV.

Gabriela Firea a vorbit și despre dotările spitalului modular din Pipera, care „îi poate primi pe pacienţii cu forme uşoare care se internează iniţial la spitalul Victor Babeş”: acesta are saloane cu cel mult două paturi, baie proprie, toalete, boiler, televizoare, wi-fi; contract cu o firmă de catering.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe