Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul modular COVID-19 din Pipera va fi deschis de vineri

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 6 august 2020, ora 12:32

Primarul general al Capitalei a anunţat că de vineri va fi deschis spitalul modular, adică o secţie externă a Spitalului Victor Babeş, destinat tratării cazurilor de COVID-19.

Potrivit primarului Gabriela Firea, citat de AGERPRES, autoritățile au găsit cadre medicale care să îi trateze pe pacienţii cu coronavirus şi de mâine va fi deschis spitalul modular COVID din Pipera. Primarul a explicat că acesta va funcţiona ca secţie externă a Spitalului Victor Babeş.

spital modular covid pipera anunt gabriela firea

În această unitate sunt „400 de locuri pentru pacienţi şi o zonă foarte generoasă pentru cadrele medicale”, a mai declarat primarul general, pentru România TV.

Gabriela Firea a vorbit și despre dotările spitalului modular din Pipera, care „îi poate primi pe pacienţii cu forme uşoare care se internează iniţial la spitalul Victor Babeş”: acesta are saloane cu cel mult două paturi, baie proprie, toalete, boiler, televizoare, wi-fi; contract cu o firmă de catering.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: spital modular COVID-19 spital modular spital COVID-19 Gabriela Firea covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.