Newsflash
Știri

Spitalul Municipal Bacău, pregătit pentru un nou val COVID

de Dorina Novac - iul. 26 2022
Spitalul Municipal Bacău, pregătit pentru un nou val COVID

Spitalul municipal „Sfânta Maria” Bacău a fost pregătit pentru un nou val COVID, investiţia autorităţilor fiind de aproximativ 4,5 milioane euro.

spital

„4,5 milioane de euro. Aceasta este suma pe care am alocat-o anul acesta pentru lucrările la demisolul și parterul Spitalului Municipal «Sfânta Maria». Zona Unității de Primiri Urgențe (UPU), Imagistica (care însumează aparatură RMN, computer tomograf, RX, ecografie), sectorul administrativ, și demisolul sunt pregătite pentru un eventual nou val COVID”, a precizat primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Potrivit acestuia, doar pe nivelul parterului, Spitalul Municipal va beneficia de 28 de locuri pentru pacienți la noul UPU și 18 locuri pentru evaluare pacienți (spitalizare de zi) în incinta aceluiași spital.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe