Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Municipal Bacău, pregătit pentru un nou val COVID

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 26 iulie 2022, ora 09:38

Spitalul municipal „Sfânta Maria” Bacău a fost pregătit pentru un nou val COVID, investiţia autorităţilor fiind de aproximativ 4,5 milioane euro.

spital

„4,5 milioane de euro. Aceasta este suma pe care am alocat-o anul acesta pentru lucrările la demisolul și parterul Spitalului Municipal «Sfânta Maria». Zona Unității de Primiri Urgențe (UPU), Imagistica (care însumează aparatură RMN, computer tomograf, RX, ecografie), sectorul administrativ, și demisolul sunt pregătite pentru un eventual nou val COVID”, a precizat primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Potrivit acestuia, doar pe nivelul parterului, Spitalul Municipal va beneficia de 28 de locuri pentru pacienți la noul UPU și 18 locuri pentru evaluare pacienți (spitalizare de zi) în incinta aceluiași spital.

Etichete: aparatura RMN spitalul municipal bacau nou val covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.