Newsflash
Știri

Spitalul Regional Iași: A fost lansată licitația pentru servicii de verificare tehnică

de Dorina Novac - mai 26 2020
Spitalul Regional Iași: A fost lansată licitația pentru servicii de verificare tehnică

Ministerul Sănătății a lansat procedura de licitație deschisă pentru achiziția de servicii de verificare tehnică pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății (MS), valoarea estimată a contractului de servicii este de 2.056.331,97 lei fără TVA, iar toți cei interesați au termen de depunere a ofertelor până la data de 23 iunie 2020.

spital regional iasi
Sursă imagine: unsplash.com

 

„Urmărim, în continuare, obiectivele strategice din Programul de guvernare, iar unul dintre acestea îl reprezintă urgentarea proiectelor mari de infrastructură, atât de necesare. (...) Spitalul care va fi construit la Iași este cel mai avansat proiect. În aceste zile, echipa MS întocmește documentația și pentru achiziția de servicii de verificare tehnică în vederea construirii Spitalului Regional de Urgență Cluj”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății

MS informează că cele 3 spitale regionale de urgență vor crește capacitatea de tratament pentru pacienți, punând la dispoziție paturi într-o structură flexibilă organizată pe centre clinice:

  • Centru pentru cap și gât, cuprinzând specialități de neurologie, neurochirurgie, oftalmologie, ORL, chirurgie maxilo-facială;
  • Centru toracic, cuprinzând pneumologie, cardiologie, chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară;
  • Centru abdominal, cuprinzând gastroenterologie, nefrologie, urologie, chirurgie generală;
  • Centru pentru articulaţii, coloană vertebrală și traumă, cuprinzând ortopedie & traumatologie, chirurgie plastică, arsuri, chirurgie vasculară;
  • Centru de medicină internă, cuprinzând dermatologie, medicină internă, reumatologie, boli metabolice și endocrinologie, imunologie, hematologie, terapie intensivă;
  • Centru pentru mamă și copil, cuprinzând ginecologie, obstetrică, pediatrie și chirurgie pediatrică, neonatologie;
  • Centru radioterapie şi oncologie (inclusiv department pediatric), radioterapie, chimioterapie şi medicină nucleară, în cazul Spitalului Regional Craiova.

Pentru cei interesați, documentația de atribuire este disponibilă la următoarele linkuri:

– SICAP: https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100096097

– JOUE: https://ted.europa.eu/udl…

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe