Newsflash
Știri

Spitalul „Sfânta Maria” Iași : copil de opt luni confirmat cu flurona

de L. Budin - feb. 6 2023
Spitalul „Sfânta Maria” Iași : copil de opt luni confirmat cu flurona

Managerul Spitalului „Sfânta Maria” Iași, Alina Belu, a precizat că acesta a fost primul caz confirmat de flurona la unitatea medicală ieșeană.

Alina Belu a declarat pentru Agerpres că bebelușul a fost spitalizat pe 2 februarie pentru simptomatologie respiratorie, tuse, febră mare, inapetenţă, tranzit intestinal accelerat şi semne de deshidratare acută.

sugar-picioare

A fost imediat spitalizat în secţia ATI Boli Infecţioase, iar în urma analizelor de laborator reiese că este infectat şi cu virus gripal tip B şi SARS-CoV-2. Starea generală este influenţată dar, potrivit medicilor curanţi, se află în afara oricărui pericol, primind în continuare tratament specific şi fiind monitorizat atent de către personalul secţiei ATI şi Boli Infecţioase”, a explicat managerul.

Lista centrelor de evaluare pentru copiii cu viroze respiratorii

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe