Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalului Clinic Colentina se redeschide pentru pacienții non-COVID

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 14 mai 2021, ora 09:37

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a anunțat astăzi, 14 mai 2021, că Spitalul Colentina a obținut avizul temporar de funcționare în regim mixt.

În curând, Spitalul Colentina va primi atât pacienți COVID, cât și non-COVID.

În informarea transmisă azi redacției, ASSMB arată că în urma obținerii avizului temporar de funcționare în regim mixt eliberat de către DSPMB, în foarte scurt timp Spitalul Clinic Colentina își va deschide din nou porțile și pentru pacienții non-COVID. 

spitalul colentina regim mixt se redeschide pentru pacientii fara covid

Data exactă de redeschidere a spitalului în regim mixt (COVID și non-COVID) va fi anunțată public în timp util în cursul săptămânii viitoare, pe toate canalele de comunicare, mai precizează ASSMB. Funcționarea spitalului Colentina în regim mixt see va face cu respectarea circuitelor separate, conform normelor în vigoare, se arată în infomarea semnată de managerul unității, dr. Victor Cauni.

Fotografie creată de Anna Shvets, de la Pexels

Etichete: spitalul clinic colentina Spitalul Colentina spital covid spital COVID-19 spital non covid pacienti non covid ASSMB

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.