Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Sprijin pentru cei care vor să ajute în lupta cu SARS-CoV-2

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 1 mai 2020

Reprezentanţi din domeniul de marketing, IT și servicii inginerie au lansat platforma web Natiunedeactiune.ro destinată iniţiatorilor de proiecte și voluntarilor care își doresc să ajute în lupta cu pandemia de COVID-19.

În contextul epidemiologic actual, există o plajă largă de proiecte și iniţiative destinate rezolvării unor probleme în lupta cu SARS-CoV-2, care au parte de diverse blocaje de implementare. Pentru a le soluţiona, platforma facilitează comunicarea între iniţiatori, echipe de voluntari și potenţiali donatori, informează un comunicat de presă remis redacţiei. ONG-urile și iniţiatorii de proiecte își pot înscrie pe site lucrările, alături de o descriere a nevoilor și resurselor necesare implementării. Platforma le permite utilizatorilor să se afle în contact direct cu echipele de voluntari ce doresc să se alăture cauzelor înscrise.

Etichete: voluntari covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.