Newsflash
Știri

„Stăm bine la oncologice“

de D. D. M. - mai 1 2013
„Stăm bine la oncologice“
Aşa au declarat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi cei ai Asociaţiei Pacienţilor Cronici din România, în cadrul unei întâlniri cu presa, unde au prezentat bilanţul parteneriatului demarat în urmă cu trei luni. Dr. Adrian Pană, secretar de stat în MS, afirmă că stocurile de bleomicină ar ajunge pentru întregul an, iar cele de citarabină, cisplatină şi 5-fluorouracil – până la jumătatea anului; pentru acestea din urmă, există semnale pentru un flux continuu în aprovizionare atât la Unifarm, cât şi la alţi distribuitori. Un produs solicitat, care însă lipseşte din piaţă de foarte mult timp, vinblastina, se pare că va intra în ţară la sfârşitul acestei săptămâni, iar din iulie, ne asigură oficialul MS, un producător îl va pune pe piaţă în mod constant.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe