Newsflash
Știri

Starea medicului rănit în incendiul de la Piatra Neamț este în continuare gravă

de Dorina Novac - nov. 17 2020
Starea medicului rănit în incendiul de la Piatra Neamț este în continuare gravă

Starea de sănătate a medicului Ioan Cătălin Denciu, care a suferit arsuri grave în urma incendiului din secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț și care a fost transferat la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles, este în continuare gravă.

Potrivit Ministerului Sănătății, membrii echipei medicale care tratează pacientul român au precizat că, după internarea și evaluarea pacientului, au fost întreprinse toate procedurile specifice bolnavilor arși grav.

stare pacient
Sursă imagine: Pixabay

În cursul zilei de astăzi va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaște cu exactitate  profunzimea arsurilor.

Citește și: Nelu Tătaru, despre starea medicului de la Piatra Neamț: „Sunt critice cele trei zile”

„Echipa medicală a prezentat soției pacientului, în cadrul unei convorbiri telefonice, starea acestuia, elemente relevante privind rezultatul evaluării medicale și tratamentul aplicat în ultimele 24 de ore. Totodată, a fost stabilită și modalitatea de dialog direct, telefonic, cu familia bolnavului, ori de câte ori este nevoie”, se arată într-o informarea de presă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe