Newsflash
Știri

Studenții care vor să dezvolte un startup tehnic, invitați la Innovation Labs 2023

de Florentina Ionescu - mar. 7 2023
Studenții care vor să dezvolte un startup tehnic, invitați la Innovation Labs 2023

Hackathonul Innovation Labs 2023 va avea loc în perioada 18-19 martie a.c., la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica București.

Centrul de Inovație și e-Health al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a anunțat pe pagina oficială de Facebook că luna aceasta va avea un hackathon la care sunt invitați studenții care vor să își pună ideile în practică. 

innovation labs 2023

„Faceți parte dintr-un grup de studenți vizionari care vor să dezvolte un start-up tehnic? Atunci alăturați-vă Innovation Labs 2023! Deadline-ul de înscriere este 16 martie, ora 16:00, și vă puteți înscrie accesând următorul link: linktr.ee/InnovationLabs. Hackathonul din București va avea loc în perioada 18-19 Martie la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica București!”, se arată pe pagina de Facebook a CieH.

Concurs de inovație

Innovation Labs reprezintă un program educațional pentru startup-uri tehnice, aflat la cea de-a 11-a ediție, ce oferă programe de mentorat, expunere și un ecosistem de creștere și dezvoltare ale unor produse gata de a fi lansate pe piață.

Acesta este cel mai mare concurs de inovație în zona de tehnologii aplicate, abordând numeroase domenii, unul dintre ele fiind reprezentat de cel medical.

Pentru orice întrebări puteți contacta unul din ambasadorii UMFCD ai Innovation Labs:

Dr. Octavian Andronic: octavian.andronic@umfcd.ro  

Dr. Gabriela Paleru: gabriela.paleru@umfcd.ro

Dr. Maria Pană: maria.alexandra.pana@drd.umfcd.ro

Dr. Andreea Tomescu: andreea.tomescu@stud.umfcd.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe