Newsflash
Știri

Studenții mediciniști de la Timișoara pot folosi gratuit tablete, pentru a studia

de Florentina Ionescu - oct. 4 2021
Studenții mediciniști de la Timișoara pot folosi gratuit tablete, pentru a studia

S-a dat startul înscrierilor în proiectul ConsilMed 2021. Astfel, a început procedura de atribuire a tabletelor electronice studenților români înscriși la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara vine în sprijinul studenților săi, prin intermediul proiectului ConsilMed (FDI 2021). 

tableta studenti medicinisti

Astfel, unitatea de învățământ oferă spre utilizare gratuită tablete electronice de ultimă generație (Apple iPad) acelor studenți care nu au acces la dispozitive cu care pot fi accesate aceste resurse într-un mod corespunzător (PC, laptop sau tabletă).

Decizia, spun reprezentanții UMF „Victor Babeș” din Timișoara, are în vedere contextul epidemiologic actual, generat de pandemia de COVID-19 și faptul că o parte a procesului didactic se desfășoară online și că o mare parte a resurselor educaționale (cum ar fi platforma de eLearning a UMFVBT) se regăsesc online. 

Prin intermediul proiectului se vor atribui studenților 36 de tablete Apple iPad. Dacă numărul celor care vor aplica este mai mare, departajarea se va face conform prevederilor Regulamentului. 

Studenții doritori pot aplica la acest link. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.umft.ro.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe