Newsflash
Știri

Suceava: rețeaua Regina Maria achiziționează Centrul Medical Bucovina

de L. Budin - feb. 11 2022
Suceava: rețeaua Regina Maria achiziționează Centrul Medical Bucovina

Rețeaua de sănătate Regina Maria anunță achiziția pachetului integral de acțiuni al Centrului Medical Bucovina, unul dintre furnizorii de top de servicii de imagistică din nordul țării.

Rețeaua va investi cel puțin 1,5 milioane de euro pentru modernizarea diviziei de imagistică a Centrului Medical Bucovina, precum și pentru deschiderea unui laborator de analize medicale de ultimă generație, se arată într-un comunicat.

Centrul Medical Bucovina

În pofida contextului actual, avem un buget de investiții similar anilor trecuți, de peste 20 de milioane de euro și continuăm accelerat strategia noastră de dezvoltare, cu scopul de a deservi cât mai mulți pacienți, din toate colțurile țării. Astfel, 2022 va fi un nou an al investițiilor, prioritățile fiind extinderea rețelei și dezvoltarea continuă a infrastructurii medicale din România, precum și a instrumentelor digitale – telemedicina și teleradiologia, care au rolul de a oferi acces la medicină de calitate, chiar și pacienților din zone cu deficit de medic”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria.

Centrul Medical Bucovina este prezent în peisajul clinicilor private din anul 2011 și oferă pacienților investigații multidisciplinare, în peste 20 de specialități.

Prin preluarea Centrului Medical Bucovina, Rețeaua de sănătate Regina Maria ajunge la un portofoliu de peste 35 de companii achiziționate, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe