Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Telemedicina de urgenţă

Viața Medicală
Iftimie NESFÂNTU vineri, 3 decembrie 2010

   Prezentat ca „o investiţie Petrom – iniţiativă dezvoltată în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii“, care „va creşte numărul de beneficiari ai sistemului de telemedicină de urgenţă la 7,5 milioane de români“, programul „Respect pentru viaţă“ a fost lansat luni, 29 noiembrie 2010, în cadrul unei conferinţe de presă, organizate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti. (...)

Despre obiective şi facilităţi au vorbit dl dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în MS, dna Mariana Gheorghe, CEO Petrom, şi dna Mona Nicolici, manager de comunicare al aceleiaşi companii. După expunerile din plen, cei prezenţi au fost invitaţi în „centrul de comandă“ pentru prima transmisie live, realizată între Spitalul „Floreasca“ şi unul dintre centrele medicale orăşeneşti incluse în program, „pacientul monitorizat de la distanţă“ fiind chiar directorul unităţii! (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.