Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Terapie biologică pentru adulţii cu psoriazis

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 17 septembrie 2021

Terapia lansează prima terapie biologică dezvoltată de companie pentru tratarea pacienţilor adulţi cu psoriazis, au anunţat reprezentanţii firmei cu ocazia marcării a o sută de ani de existenţă.

În acest context, într-un comunicat de presă, au fost marcate câteva repere importante din cronologia companiei: lansarea celui mai popular brand românesc în 1963, Faringosept, apariţia Aspacardin în 1987 și dezvoltarea „celui mai bine vândut medicament din România în unităţi terapeutice”, Aspenter.

            În prezent, compania are în portofoliu peste 300 de forme farmaceutice, care acoperă o gamă largă de arii terapeutice, produce anual 93 de milioane de cutii de medicamente și exportă preparate farmaceutice în 25 de ţări.

Etichete: Terapia psoriazis tratament

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.