Newsflash
Știri

Terapii actualizate în adicții

de Bianca URSU - apr. 13 2018
Terapii actualizate  în adicții
    Medici interesați de metodele moderne legate de prevenirea dependenței de consumul de alcool, etnobotanice, droguri, jocuri patologice, internet etc. pot participa vineri, 20 aprilie, la Conferința națională cu participare internațională, „NO addict” de la Iași. Potrivit organizatorilor, Societatea Română de Adicție, formatul conferinței va fi unul interactiv și dinamic și va cuprinde actualizarea celor mai noi metode și terapii în adicții, cursuri preconferință, dar și workshopuri cu demonstrații practice. Consorțiul de organizare națională și internațională care sprijină această conferință furnizează soluții medicale, psihoterapeutice și intervenții psihosociale complexe în cadrul acestei manifestări științifice. Printre lectorii internaționali invitați se află: prof. dr. Francesco Piani, președintele Școlii europene de alcoologie și psihiatrie din Italia, și dr. Helge Kolstad, președintele Asociației mondiale a cluburilor de artă și tehnologie din Norvegia. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe