Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Terapii actualizate în adicții

Viața Medicală
Bianca URSU vineri, 13 aprilie 2018
    Medici interesați de metodele moderne legate de prevenirea dependenței de consumul de alcool, etnobotanice, droguri, jocuri patologice, internet etc. pot participa vineri, 20 aprilie, la Conferința națională cu participare internațională, „NO addict” de la Iași. Potrivit organizatorilor, Societatea Română de Adicție, formatul conferinței va fi unul interactiv și dinamic și va cuprinde actualizarea celor mai noi metode și terapii în adicții, cursuri preconferință, dar și workshopuri cu demonstrații practice. Consorțiul de organizare națională și internațională care sprijină această conferință furnizează soluții medicale, psihoterapeutice și intervenții psihosociale complexe în cadrul acestei manifestări științifice. Printre lectorii internaționali invitați se află: prof. dr. Francesco Piani, președintele Școlii europene de alcoologie și psihiatrie din Italia, și dr. Helge Kolstad, președintele Asociației mondiale a cluburilor de artă și tehnologie din Norvegia. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.