Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Domeniul Patologiei şi Ştiinţelor Biomedicale „Victor Babeş“ Bucureşti a organizat, la 23 iunie a.c., dezbaterea naţională pentru prezentarea rezultatelor şi concluziilor proiectului „Terapiile celulare în dezvoltarea medicinii regenerative. Priorităţi strategice“, derulat în perioada 20 octombrie 2010–10 mai 2011. (...)"> Terapii celulare - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Terapii celulare

de Dr. Maria DRAGOTĂ - iul. 1 2011
Terapii celulare

   Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Domeniul Patologiei şi Ştiinţelor Biomedicale „Victor Babeş“ Bucureşti a organizat, la 23 iunie a.c., dezbaterea naţională pentru prezentarea rezultatelor şi concluziilor proiectului „Terapiile celulare în dezvoltarea medicinii regenerative. Priorităţi strategice“, derulat în perioada 20 octombrie 2010–10 mai 2011. (...)

   Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Domeniul Patologiei şi Ştiinţelor Biomedicale „Victor Babeş“ Bucureşti a organizat, la 23 iunie a.c., dezbaterea naţională pentru prezentarea rezultatelor şi concluziilor proiectului „Terapiile celulare în dezvoltarea medicinii regenerative. Priorităţi strategice“, derulat în perioada 20 octombrie 2010–10 mai 2011.
   Evenimentul a fost prezidat de directorul adjunct al INCD „Victor Babeş“, dl conf. dr. Mihai Hinescu, şi a reunit în dezbatere naţională personalităţi din lumea medicală românească, reprezentanţi ai MS, precum şi ai Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică. Au participat şi reprezentanţi ai unor companii farmaceutice şi medicale şi ai unor asociaţii de pacienţi.
   Proiectul a fost finanţat de către Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică prin Programul Capacităţi şi a beneficiat de un buget de 250.000 de lei. INCD „Victor Babeş“, prin intermediul echipei conduse de dl acad. Laurenţiu M. Popescu, a coordonat întregul proiect, având ca partener Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Filosofie, Centrul de Cercetare în Etică Aplicată. Obiectivul principal al proiectului a fost elaborarea şi fundamentarea de priorităţi strategice naţionale de cercetare în domeniul terapiilor celulare pe termen scurt (2011–2013) şi mediu (2014–2020). Concluziile studiului s-au cristalizat într-un Raport privind propunerile de priorităţi strategice pe termen mediu şi lung.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe