Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Testare gratuită a glicemiei cu ocazia “Zilei Mondiale a Diabetului”

Viața Medicală
Theodora Şutiu miercuri, 13 noiembrie 2019, ora 09:08

Cu ocazia „Zilei Mondiale a Diabetului”, locuitorii din Sectorul 1 al Capitalei care vor să își evalueaze starea de sănătate, vor beneficia gratuit de teste de glicemie și de măsurarea tensiunii arteriale.

Campania se va desfășura pe 14 noiembrie, în intervalul 09:00 - 18:00, în incinta complexului medical din str. Caraiman 33 A.

Cu acest prilej, o echipă de medici și asistenți medicali din cadrul Complexului Multifuncțional Caraiman, partener al acestei campanii, vor face gratuit teste de glicemie și tensiune arterială. În plus, în intervalul 09:00-16:00, un medic diabetolog voluntar va oferi consiliere de specialitate celor care vor să își evalueze starea de sănătate.

Campania va continua și pe 15 noiembrie, în Centrul Comercial Orhideea (Splaiul Independenței nr. 210-210B), în parteneriat cu Colegiul UCECOM “Spiru Haret” - Școala Postliceală Sanitară. Aici testările de glicemie se vor face în intervalul 09:00 - 19:00.

 

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.