Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Totul despre admiterea la USAMV București: licență, masterat, doctorat

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 29 iunie 2021, ora 11:44

Cele șapte facultăți ale Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București le oferă tinerilor o experiență de învățare într-un mediu academic modern. Înscrierile au loc online între 1-23 iulie 2021 pe site-ul oficial al instituției de învățământ, secțiunea „admitere”.

Înscrierile pentru concursul de admitere online la toate cele șapte facultăți ale Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București ( USAMV București) vor începe din 5 iulie 2021 pentru toate programele de studii universitare de licență, și din 28 iunie 2021 pentru programele de master, se arată într-un comunicat de presă remis redacției. 

admitere usamv bucuresti

La programele în limbile engleză și franceză de la Facultatea de Medicină Veterinară, înscrierile încep din 1 iulie 2021, spun reprezentanții USAMV.

Peste 5.400 de locuri, dintre care 2.312 de locuri la buget, sunt disponibile la cele șapte facultăți ale USAMV București, pentru studii universitare de licență și master.

Admiterea la Studii Universitare de LICENȚĂ

Perioada de înscriere:

- 5-23 iulie programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.

V-ar putea interesa și: Minunile chirurgiei în medicina veterinară: două cazuri prezentate la USAMV București [galerie foto] 

- 5-21 iulie programul de studii Medicină Veterinară - Facultatea de Medicină Veterinară

- 1-16 iulie programul de studii Medicină Veterinară - Facultatea de Medicină Veterinară (engleză/franceză)

Criteriile de admitere:

- pentru programele de la Facultatea de Agricultură, Horticultură, Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management și Dezvoltare Rurală sunt:

- 70% media de la bacalaureat

- 30% nota/media aritmetică la alegerea candidatului la una din probele de la bacalaureat: limba română/ limba maternă; matematică; chimie; biologie; geografie.

- pentru programul de studii de la Facultatea de Medicină Veterinară sunt:

- 50% nota obținută la proba scrisă, susținută online

- 50% media de la bacalaureat 

Vă recomandăm și interviul despre Complexitatea medicului veterinar 

Admiterea la Studii Universitare de MASTER

Perioada de înscriere:

- 28 iunie - 17 iulie, pentru toate programele de studii organizate în cele șapte facultăți din cadrul USAMV București

Criteriile de admitere:

- 10% notă obținută la proba scrisă (eseu)/online

- 90% media anilor de studii de licență

Admiterea la Studii Universitare de DOCTORAT

Perioada de înscriere:

- 6-17 septembrie

Criteriile de admitere:

- examen competențe lingvistice

- examen oral

Detalierea numărului de locuri, pe programe de studii şi domenii, precum și alte informaţii privind Admiterea 2021 la USAMV București se găsesc la adresa: www.usamv.ro/admitere.

Etichete: usamv Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București facultatea de medicina veterinara medicina veterinara admitere medicina concurs de admitere examen de admitere admitere

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.