Newsflash
Știri

Trei spitale bucureștene, premiate la „Romanian Healthcare Awards”

de Florentina Ionescu - sept. 30 2020
Trei spitale bucureștene, premiate la „Romanian Healthcare Awards”

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) a anunțat că, săptămâna trecută, trei spitale din Capitală au fost premiate la prima ediție a „Romanian Healthcare Awards”.

Acestea sunt: Spitalul de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, Spitalul Filantropia și Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”.

„Romanian Healthcare Awards”, prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, și-a desemnat în zilele trecute câștigătorii. 

spitale premiate

În cadrul Ceremoniei de Premiere, care a avut loc în Grădina Palatului Bragadiru, trei dintre spitalele ASSMB au primit Diplome de Excelență ca o recunoaștere a valorii profesionale a proiectelor cu care s-au prezentat în competiție, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a ASSMB.

Cele trei instituții au fost finaliste în două categorii diferite: Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu a fost finalist la categoria „Spitalul Anului”, iar Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Filantropia București și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș au fost finaliste la categoria „Echipa Medicală a Anului”. 

„Diplomele de Excelență primite de spitalele Babeș, Filantropia și Gomoiu confirmă încă o dată înaltul nivel de profesionalism care există în aceste unități sanitare și faptul că personalul medical merită pe deplin încrederea pe care le-o acordă pacienții din București și din întreaga țară! Sincere felicitări managerilor și echipelor medicale!” a declarat Jr. Vasile Apostol, director general al ASSMB.

Calitatea proiectelor pe care cele trei spitale le-au prezentat în cadrul acestei prestigioase competiții a fost excepțională, a subliniat dr. Turkes Ablachim, director medical al ASSMB:

„Faptul că s-au situat printre finaliști la două dintre categorii - „Spitalul Anului” și „Echipa Medicală a Anului” - în condițiile unei competiții acerbe, demonstrează că eforturile depuse de manageri și de echipele medicale, în elaborarea și implementarea proiectelor, a fost apreciată corespunzător de către juriul internațional de la Romanian Healthcare Awards. Îi felicităm pe toți pentru Diplomele de Excelență obținute și le dorim cât mai multe succese profesionale în continuare!”.


Notă autor:

Sursa foto: www.facebook.com/administratiaspitalelor/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe