Newsflash
Știri

Tulburările de voce și de deglutiție

de Bianca URSU - apr. 13 2018
Tulburările de voce și de deglutiție
    Societatea Română de Foniatrie, Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL „Prof. dr. Dorin Hociotă”, în parteneriat cu Asociația Română pentru Consiliere Medicală, organizează, pe parcursul a două zile (20–21 aprilie), la Palatul Parlamentului, a cincea ediție a Simpozionului Național „Vocea ta contează”. Manifestarea științifică, organizată sub egida Academiei de Științe Medicale, este dedicată Zilei mondiale a vocii. Ea va reuni specialiști din domenii precum fonochirurgie, otorinolaringologie, logopedie sau medicină de familie. Tema ediției de anul acesta se referă la managementul tulburărilor de voce și al tulburărilor de deglutiție. Invitații din străinătate care vor conferenția pe parcursul celor două zile sunt: dr. Yakubu Karagama și Frances Ascott (Manchester), dr. Ilter Denizoglu (Izmir), dr. Teemu Kinnari și dr. Ahmed Geneid (Helsinki). Cu o zi înaintea simpozionului, la Institutul „Prof. dr. Dorin Hociotă”, va avea loc un curs despre augmentarea corzilor vocale cu fascia lata, sub coordonarea dr. Teemu Kinnari și a dr. Ahmed Geneid. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe