Newsflash
Știri

Turul al doilea al alegerilor Colegiului Medicilor se amână din cauza coronavirusului

de Florentina Ionescu - mar. 13 2020
Turul al doilea al alegerilor Colegiului Medicilor se amână din cauza coronavirusului

În urmă cu puțin timp, reprezentanții Colegiului Medicilor din România au făcut un anunț important.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, se amână al doilea tur al alegerilor membrilor din conducerea Colegiului Medicilor.

vot-colegiul-medicilor

„Conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 13828/13.03.2020, din cauza epidemiei cu virusul COVID-19, turul al doilea al alegerilor membrilor în organele de conducere ale Colegiului Medicilor se amână până la o dată ce va fi anunțată ulterior”, se precizează în documentul semnat de președintele Comisiei Electorale Centrală, dr. Dragoș Trandafir.

Așadar, Comisia Electorală Centrală a hotărât că din cauza epidemiei cu virusul care provoacă afecțiunea COVID-19, turul al doilea al alegerilor membrilor în conducerea Colegiului Medicilor se va amâna.

În documentul postat pe site-ul Colegiului Medicilor din România și semnat de directorul general Amalia Șerban se precizează că: „În vederea asigurării personalului medico-sanitar calificat la nivelul tuturor unităților sanitare, se impune amânarea pentru o perioadă de 30 de zile a organizării alegerilor și a activităților colective în care această categorie de personal este implicată”.


Notă autor:

Sursa foto: pixabay.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe