Newsflash
Știri

UMF „Carol Davila” și-a ales decanii

de Dorina Novac - mar. 19 2020
UMF „Carol Davila” și-a ales decanii

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și-a desemnat decanii pentru mandatul 2020-2024.

Potrivit unui comunicat, UMF „Carol Davila” a încheiat astăzi, 19 martie, procedura de numire prin concurs a decanilor pentru toate cele patru facultăți ale sale, în conformitate cu normele metodologice aprobate de către Senatul Universitar al prestigioasei instituții de învățământ superior medical.

au ales decanul

Astfel, funcția de decan al Facultății de Medicină din cadrul UMFCD va fi ocupată și în mandatul 2020-2024 de către prof. dr. Cătălin Cârstoiu, iar cea de decan al Facultății de Farmacie de către prof.dr. Doina Drăgănescu, în contextul în care cei doi profesori au deținut aceleași funcții și în mandatul 2016-2020.

Pe de altă parte, prof. dr. Andreea Didilescu și prof.dr. Victor Strâmbu vor ocupa, pentru prima oară, pozițiile de decani la Facultatea de Medicină Dentară, respectiv la cea de Moașe și Asistență Medicală.

În contextul epidemiologic actual, pentru selecția decanilor, Consiliile facultăților s-au întrunit, pentru prima oară în istoria Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în mediul online.


Notă autor:

Sursă imagine: unsplash.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe