Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca oferă consiliere psihologică pentru personalul medical

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 6 aprilie 2020, ora 09:51

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a anunțat astăzi că susține profesioniștii din sănătate și în alte moduri, oferindu-le suport psihologic.

sanatate mintala consiliere psihologica

În contextul generat de pandemia de COVID-19, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca sprijină personalul medical prin specialiștii din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică.

Echipa care oferă sprijin de natură psihologică este formată din cadre didactice ale universității, profesioniști în domeniul sănătății mintale, care lucrează în cadrul acestui centru ori colaborează pe bază de voluntariat. Echipa este disponibilă de luni până duminică, în intervalul orar 8:00-20:00.

Personalul din sănătate care doreşte suport ori consiliere psihologică poate lua legătura cu specialiștii universităţii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro.

Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea ședințelor de consiliere, în cel mult 12 ore.

Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul www.umfcluj.ro. Pentru situațiile urgente survenite în intervalul orar 20:00-7:00, se poate apela gratuit linia Tel Verde 0800.801.200.

„Comunitatea academică medicală clujeană are grijă de profesioniştii noştri. În astfel de momente, mai mult decât oricând, putem să fim uniți și să sprijinim sistemul medical în eforturile depuse pentru salvarea de vieți”, se arată într-un comunicat de presă semnat de rectorul UMF Cluj-Napoca, prof. dr. Anca Dana Buzoianu.

Sursa foto: pixabay.com

Etichete: consiliere consiliere psihologica suport psihologic Psihologie coronavirus romania masuri covid-19 covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.