Newsflash
Știri

UMFCD: 1.600 de candidați la simularea admiterii la Medicină Dentară

de Florentina Ionescu - mai 25 2022
UMFCD: 1.600 de candidați la simularea admiterii la Medicină Dentară

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a avut recent simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară.

În 14 mai 2022, Liga Studenților la Medicină Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București, a organizat cea de-a XIII-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară. 

simulare admitere medicina dentara1

„Peste 1.600 de candidați au parcurs o etapă importantă spre începutul unei cariere în domeniul medical și au avut oportunitatea de a-și testa cunoștințele acumulate într-un mediu fidel examenului propriu-zis, iar acum sunt pregătiți pentru susținerea Examenului de Admitere”, se arată pe pagina oficială a UMFCD. 

simulare admitere medicina dentara2

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe