Newsflash
Știri

UMFCD: Workshopuri dedicate medicilor rezidenți ai Facultății de Stomatologie

de Dorina Novac - feb. 10 2023
UMFCD: Workshopuri dedicate medicilor rezidenți ai Facultății de Stomatologie

Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București demarează seria de workshopuri dedicate medicilor rezidenți ai Facultății de Stomatologie.

Vineri, 10 februarie, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București, prin Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie (CICDS) – Laboratorul de Tehnici Digitale în Stomatologie, a demarat seria de workshopuri dedicate medicilor rezidenți ai Facultății de Stomatologie.

medici rezidenti

Worshopul „Fluxul de lucru digital în Stomatologie – Scanare și Frezare” este primul pas în abordarea celor mai noi tehnici și tehnologii din stomatologia digitală.

Citește și: Barron's: Unica referinţă bibliografică pentru admiterea la şase facultăţi de medicină

Cursanții au avut ocazia să scaneze modele didactice cu scannere intraorale și să parcurgă un întreg protocol chairside, realizând atât design-ul computerizat, cât și frezarea unei piese protetice.

„Am fost onorați de prezența la workshop a prof. univ. dr. Viorel Jinga, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, care a înmânat diplome celor 15 medici rezidenți participanți”, au precizat reprezentanții UMFCD.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe