Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un actor pentru eternitate

Viața Medicală
Mirela DUMITREAN vineri, 13 aprilie 2012
            La 9 aprilie a.c., actorului Ştefan Iordache i-a fost dedicată „o stea“ in memoriam pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului. Steaua reprezintă o distincţie acordată de Teatrul „Metropolis“ şi Primăria Capitalei pentru extraordinara sa carieră. La eveniment, Ileana Iordache, sora regretatului artist a primit „Placheta Bucureştiului“, ca semn de recunoştinţă pentru meritele deosebite ale actorului.
            Ştefan Iordache a slujit teatrul şi filmul românesc vreme de 49 de ani. Şi-a început cariera în cinematografie în 1963 şi a jucat în aproape 30 de filme şi numeroase piese de teatru. Unul dintre cele mai memorabile roluri ale acestuia este cel al lui Victor Petrini, din filmul „Cel mai iubit dintre pământeni“ (1993), după romanul omonim al lui Marin Preda.
            Dna Ileana Iordache, emoţionată, a mulţumit publicului şi colegilor de breaslă ale actorului pentru susţinerea acordată întru aducere aminte a „celui mai iubit dintre pământeni“.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.