Newsflash
Știri

Un centru european de tratare a cancerului se extinde cu opt departamente noi

de Dorina Novac - sept. 3 2020
Un centru european de tratare a cancerului se extinde cu opt departamente noi

WPK Central European Academy Cancer Center, parte a Wiener Privatklinik din Viena, se extinde cu opt departamente de chirurgie oncologică.

Potrivit unui comunicta de presă, WPK Central European Academy Cancer Center (WPK CEACC), parte a Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, se extinde cu 8 departamente de chirurgie oncologică, venind în sprijinul pacienților internaționali cu noi posibilități de tratament al cancerului aflat în diferite stadii de evoluție.

WPK HOSPITAL

Noile divizii adăugate sunt concentrate pe terapia chirurgicală pentru: cancer mamar, cancer ovarian, cancer pulmonar, cancer de colon (inclusiv cu extindere peritoneală), cancer de pancreas și de prostată, dar și afecțiuni vasculare și afecțiuni ortopedice maligne și benigne.

Sursa citată precizează că intervențiile vor fi efectuate de chirurgi cu supraspecializări în aceste arii de la spitalul AKH Viena, accentul fiind pus pe tehnici minim-invazive, beneficii care asigură pacienților șanse de recuperare considerabil îmbunătățite.

„Odată cu înființarea noilor divizii, deservite de chirurgi cu compentențe de vârf de la AKH Viena, intram într-o nouă etapă de dezvoltare, în care vom putea răspunde și mai bine nevoilor individuale ale pacienților, la cele mai înalte standarde de grijă și atenție medicală. Colaborăm ca o echipă, uniți de obiectivul comun de a oferi oamenilor speranța unei vieți de calitate și de lungă durată, chiar și în cazuri în care diagnosticul inițial nu era optimist”, a declarat prof. univ. dr. Christoph Zielinski, directorul WPK Central European Academy Cancer Center.

Prof Dr. Zielinski
Prof. univ. dr. Christoph Zielinski

 

Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private austriece, tratează anual sute de români cu afecţiuni oncologice.

Peste 1000 de pacienți români se adresează centrului medical în fiecare an, iar terapiile pentru diferite tipuri de cancer reprezintă aproximativ jumătate din tratamentele acordate.

Wiener Privatklinik deține două reprezentanțe oficiale în România, în București și în Timișoara, unde persoanele interesate beneficiază de informații și asistență completă pentru accesarea rapidă a investigațiilor și tratamentelor disponibile la Viena.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe