Newsflash
Știri

Un centru multidisciplinar de la noi a primit certificarea EuroEndoCert

de Florentina Ionescu - mai 4 2022
Un centru multidisciplinar de la noi a primit certificarea EuroEndoCert

Prof. dr. Elvira Brătilă, fondator Endomedicare Academy, a anunțat că acest centru multidisciplinar a obținut cea mai prestigioasă certificare europeană în tratarea endometriozei.

Prof. dr. Elvira Brătilă a explicat pe pagina sa oficială, de pe o rețea socială, că în urma unui proces de evaluare riguros și complex, care a urmărit respectarea protocoalelor și standardelor terapeutice, managementul chirurgical multidisciplinar, expertiza în intervenții complexe de endometrioză, eficiența și calitatea actului medical și urmărirea calității vieții pacientelor după intervenții chirurgicale de endometrioză, Endomedicare Academy a obținut cea mai prestigioasă certificare europeană - EuroEndoCert. 

elvira bratila medic endometrioza

Astfel, echipa acestui centru medical se situează la nivel de centru de excelență în diagnosticul și tratamentul endometriozei, certificat oficial de Liga Europeană de Endometrioză/EEL. 

„Certificarea EuroEndoCert este o recunoaștere a dedicării echipei noastre acestei misiuni-lupta cu endometrioza-și angajamentului nostru de a trata cu onestitate și responsabilitate pacientele care suferă de această boală, oferindu-le expertiza noastră și un act medical de calitate, potrivit ghidurilor existente în Europa și la nivel internațional.”

Intervenții complexe

Cu o expertiză de peste 450 de intervenții în cazuri complexe de endometrioză profund infiltrativă, centrul Endomedicare Academy a devenit un centru-reper în managementul acestor cazuri care exced zona pelvină, necesitând echipă multidisciplinară, constituind astfel un model de urmat pentru alte centre dedicate endometriozei din România, afirmă medicul.

„Excelența nu trebuie să fie o simplă declarație, ci este un obiectiv ambițios, pe care îl poți îndeplini numai dovedind stiință, expertiză, oferind constant un act medical de calitate pacientelor, la standardele impuse și validate de experți și auditori certificați în domeniu. Suntem onorați pentru această recunoaștere și bucuroși să împărtășim cu dumneavoastră acest efort de echipă, o echipă dedicată constant evoluției domeniului endometrizei, într-un obiectiv convergent către sănătatea și binele pacientelor noastre.”, a declarat prof. dr. Elvira Brătilă, fondator Endomedicare Academy.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe