Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un deceniu de experienţă în asistenţă medicală privată

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ marţi, 7 iulie 2009
    Centrul de Diagnostic şi Tratament „Dr. Victor Babeş“ a marcat, la 25 iunie a.c., un moment aniversar: 10 ani de la înfiinţare. Într-o atmosferă emoţionantă, înconjurat de angajaţi, colaboratori, prieteni şi susţinători (financiari, profesionali, din mass-media), dl prof. dr. Petru Iacob Calistru, preşedinte fondator, a rememorat istoria activităţii Centrului, integrată în toate domeniile asistenţei medicale: primară, de ambulatoriu, servicii  medicale şi chirurgicale, recuperare, cercetare şi formare continuă.
    Li s-au înmânat diplome şi plachete celor care au contribuit la înfiinţarea, dotarea şi buna activitate a CDTVB, la cele mai înainte standarde, de-a lungul primului său deceniu de existenţă. Cu acest prilej, la Clubul Medicilor a avut loc Prima sesiune de comunicări ştiinţifice, care va deveni un eveniment anual, oglindind preocupările în domeniu ale specialiştilor. Au fost premiate cele mai bune lucrări: premiul 1 – „Boala Paget a osului“ (M. Zidu, A. Nour, I. Ungureanu, L. Boacă, G. Petcu, C. Poiană, P. Calistru); premiul 2 – „Rolul endoscopiei digestive superioare şi colonoscopiei în evaluarea pacienţilor prezentaţi în CDTVB“ (H. Teodorescu); premiul 3 – „Boala Still – cauză de sindrom febril prelungit“ (M. Zidu, A. Cupşa, A. Mihailovici, C. Stroescu, P. Calistru).
    Pentru viitor, Centrul de Diagnostic şi Tratament „Dr. Victor Babeş“ îşi propune completarea gamei de servicii oferite, iniţierea de programe de screening, promovarea educaţiei pentru sănătate, extinderea activităţii de cercetare. În numărul viitor al ziarului nostru, veţi putea citi un reportaj pe această temă.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.