Newsflash
Știri

Un județ din România nu mai are niciun bolnav de COVID-19

de Dorina Novac - mai 11 2020
Un județ din România nu mai are niciun bolnav de COVID-19

Județul Brăila nu mai are niciun pacient infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, de prefectul județului, Cătălin Boboc.

Prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc, a scris pe Facebook că toți bolnavii de COVID-19 din acest județ au fost vindecați și se află acasă.

judet fara covid

„Toţi brăilenii infectaţi cu noul coronavirus sunt vindecaţi! Avem cele mai bune cadre medicale! Vă mulţumim, mă înclin”, a precizat Cătălin Boboc, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai scris astăzi pe rețeaua de socializare că în comuna Șuțești au fost dispuse măsuri preventive și că nu au persoane simptomatice sau contacți ai vreunui buzoian infectat cu noul coronavirus.

„Sâmbătă dimineață am discutat cu dl. Cristi Codreanu, primarul comunei Șuțești, și am convenit să îi identificăm pe toți cei care au mers la muncă în comuna Râmnicelu din județul Buzău, recomandându-le să rămână in casă până vom primi concluziile epidemiologilor. Listele au fost transmise la DSP, doamna dr. Gavrilescu recomandând autoizolarea voluntară la domiciliu, ca măsură preventivă, neavând până în acest moment vreo persoană cu simptome sau date din care să rezulte că avem vreun contact al unui buzoian infectat”, a mai scris prefectul județului.


Notă autor:

Sursa imagine: Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe