Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un medic a alergat în combinezon anti-COVID la maratonul din Sibiu

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 4 octombrie 2021, ora 10:12

Ca să atragă atenția asupra maratonului medicilor din secțiile ATI, medicul Laura Ghibu a alergat la Maratonul de la Sibiu în combinezon anti-COVID.

medic maraton

„Ca să atragă atenția asupra maratonului medicilor din secțiile ATI, care luptă pentru salvarea pacienților cu forme severe de COVID-19, medicul Laura Ghibu a alergat la Maratonul de la Sibiu în combinezon anti-COVID. Ar fi putut să stea liniștită în Suedia și să nu îi pese de România, dar de la început a susținut vaccinarea și lupta împotriva COVID-19”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Citește și: Videoclip despre vaccinul anti-COVID, realizat de fiica unui medic român din Suedia

maraton

Laura Ghibu Ventimiglia, medic român stabilit în Suedia, și fiica sa de 12 ani, Astrid Ghibu Ventimiglia, au realizat, la începutul anului, un clip devenit viral în care explică, pe înțelesul tuturor, cum funcționează vaccinul și tehnica ARN mesager.

Etichete: combinezon anti-COVID maraton sectii ATI

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.