Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un medic de familie din Craiova a murit din cauza COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 7 septembrie 2020, ora 11:48

Un medic din județul Dolj a murit din cauza coronavirusului. Anunțul a fost făcut de Livia Davidescu, medic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Dr. Cristiana Pîrșoi, medic de familie în Craiova, a decedat din cauza virusului SARS-CoV-2

„Dr. Cristiana Pirsoi, primul medic din Dolj care a plecat la îngeri. A pierdut lupta cu COVID-19... Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris Livia Davidescu.

medic de familie decedat
Sursă imagine: unsplash.com

 

Fiica Cristianei Pîrșoi, medic la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, a lansat, recent, un apel către cei care s-au vindecat de COVID-19, pentru a dona plasmă convalescentă.

„Vă rog din suflet, dacă ați avut sau cunoașteți pe cineva care a fost depistat pozitiv covid și vindecat cu cel puțin 14 zile în urmă (fapt justificat prin rezultat negativ al testului PCR și bilet de externare) cu grupa de sânge A2 sau 01, vă rog mergeți să donați la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova din str. Tabaci nr. 1 sau dacă sunteți/ cunoașteți pe cineva din București la Institutul Național de Hematologie Tranfuzională din București. (...) Vă rog doar să mă ajutați să salvez viața mamei mele”, transmitea într-o postare pe Facebook fiica medicului de familie.

Etichete: medic decedat virusului SARS-CoV-2 decese COVID plasma convalescenta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.