Newsflash
Știri

Masterclass de medicină biologică cu dr. Thomas Rau

de Dorina Novac - mar. 24 2023
Masterclass de medicină biologică cu dr. Thomas Rau

Dr. Thomas Rau, unul dintre pionierii medicinei biologice, vine ȋn România, ȋn perioada 27-29 aprilie.

Dr. Thomas Rau le va vorbi medicilor de diferite specializări despre cele mai noi terapii și subiecte de actualitate din domeniul medicinei biologice. Printre acestea se numără tratarea cancerelor, a bolilor autoimune și a sindromului de colon iritabil. 

Dr.ThomasRau

Evenimentul este organizat de clinica de Medicină Integrativă QUANTICA720°, partener român al clinicii elvețiene Biomed Sonnenberg, fondată de prof. dr. Thomas Rau. 

„Prima zi va cuprinde o conferință publică, de patru ore, deschisă tuturor celor interesați să afle mai multe informații despre terapiile naturale. Pe 28 aprilie, de la 09:00 la 18:00, va avea loc seminarul medical specializat, unde sunt așteptați medici de medicină integrativă, complementară, homeopată, biologică, de reabilitare, internă, reumatologie, boli autoimune, oncologie și paliație”, se arată într-un comunicat.

Conferința și seminarul se vor ține la Hotel Grand Continental (Calea Victoriei, 56). 

Ȋn cea de-a treia zi, la 29 aprilie, dr. Rau va oferi consultații medicale pacienților români.  

Mai multe informații despre eveniment, ȋnscrieri și participare găsiți aici.

Prof. dr. Thomas Rau a studiat medicina la Universitatea din Berna, principala facultate de Medicină din Elveția, și a promovat examenele medicale finale, ȋn SUA, ȋn 1976.

„Și-a ȋnceput cariera ȋn reumatologie, medicină internă și generală și a lucrat ca medic convențional până ȋn 1992. Ȋn acea perioadă, Dr. Rau a observat că medicina clasică nu este suficientă, ȋn toate cazurile, și a ȋnceput să studieze terapiile naturale. După ce le-a integrat ȋn tratamentele pacienților săi, a văzut la aceștia progrese remarcabile. Astfel, a continuat prin a-și dezvolta propria teorie, numită medicină biologică, și bazată pe detoxifierea, alimentația, digestia și ȋntărirea sistemului imunitar”, se arată într-un comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe