Newsflash
Știri

Un nou manager interimar, numit la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele”

de Dorina Novac - ian. 20 2022
Un nou manager interimar, numit la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele”

Manager la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” în ultimii patru ani, prof. univ. dr. Adriana Mihaela Ilieșiu și-a încheiat, joi, 20 ianuarie, mandatul la conducerea unității sanitare.

În semn de respect și prețuire pentru întreaga activitate managerială și pentru rezultatele de excepție obținute – în beneficiul miilor de pacienți ai Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” –, evenimentul a fost marcat printr-o scurtă ceremonie care a avut loc la sediul A.S.S.M.B.

manager spital

„Vă mulțumim pentru toate eforturile dumneavoastră în fruntea Spitalului Clinic Prof. Dr. Theodor Burghele, o misiune deloc ușoară, mai ales în ultimii doi ani marcați de nenumărate provocări la nivel profesional, dar și personal. Vă doresc mult succes și împliniri pe viitor în activitatea dumneavoastră medicală și didactică”, a menționat Vasile Apostol, director general A.S.S.M.B.

Postul de manager interimar al Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” va fi preluat de șef lucrări dr. Traian Vasile Constantin, medic primar urolog în cadrul unității sanitare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe