Newsflash
Știri

Un pacient suspect de infecție cu coronavirus a plecat din spitalul Matei Balș

de Florentina Ionescu - mar. 18 2020
Un pacient suspect de infecție cu coronavirus a plecat din spitalul Matei Balș

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), un pacient internat pentru a fi testat în vederea unei posibile infecții cu noul coronavirus a plecat din institutul Matei Balș.

Update ora 15.30

Grupul de Comunicare Strategică vine cu informații noi, referitoare la pacientul care a plecat fără încuviințarea medicilor dintr-o unitate medicală din Capitală:

„Testele prelevate bărbatului înainte de a părăsi spitalul au fost finalizate, rezultatul fiind negativ. Acest lucru înseamnă că bărbatul nu este purtător al virusului. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București continuă activitățile pentru identificare bărbatului”, se arată în comunicatul GDS.

pacient suspect coronavirus plecat din matei bals

Poliția Capitalei a fost sesizată în aceasta dimineață de reprezentanții unei unități medicale (Matei Balș) din București despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecția cu noul tip de coronavirus a plecat din spital, se anunță în comunicatul GCS.

Astfel, au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului și pentru luarea măsurilor care se impun. Autoritățile mai precizează că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus. Este vorba de Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.


Notă autor:

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe