Newsflash
Știri

Un post în afara organigramei ANMCS, în domeniul îngrijirilor paliative

de Florentina Ionescu - nov. 4 2020
Un post în afara organigramei ANMCS, în domeniul îngrijirilor paliative

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate a publicat astăzi un anunţ de recrutare şi selecţie pentru un un post înfiinţat în afara organigramei sale.

Astfel, postul este pentru desfăşurarea activităţii în cadrul PAL-PLAN „Creşterea capacităţii instituționale pentru dezvoltarea națională coordonată a îngrijirilor paliative și îngrijirilor la domiciliu”, finanţat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. 

recrutare anunt post ingrijiri paliative anmcs

Acest proiect inițiază și dezvoltă un parteneriat între autorități publice centrale (Ministerul Sănănății – MS, Ministerul Muncii și Justiției Sociale – MMJS, Casa Națională de Asigurări de Sănătate – CNAS și Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate – ANMCS) – și reprezentanți ai furnizorilor de servicii de îngrijiri paliative (Fundația HOSPICE Casa Speranței – HCS) și la domiciliu. 

Denumirea postului este „expert extern”, iar printre condițiile de ocupare a acestuia se află: 

  • pregătire universitară de lungă sau scurtă durată;
  • absolvent(ă) a unui program de specializare îngrijiri paliative sau cu studii masterale în îngrijiri paliative sau al unui program de educație medicală continuă de îngrijiri paliative de 120 de ore sau supraspecializare sau competență sau atestat de studii complementare de îngrijiri paliative;
  • experiență dovedită în elaborare de metodologii, publicații sau alte lucrări, care presupun documentare, cercetare, analiză, elaborare de concluzii și/sau propuneri;
  • un avantaj este experiența clinică în paliație de minim 3 ani de zile, etc. 

Mai multe detalii pe site-ul anmcs.gov.ro.


Notă autor:

Credit foto: truthseeker08 de la Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe